Samen met de klant

Samen met de klant

Samen met de klant

Dimitri Bouw beseft dat een grote renovatie of restauratie u veel kopzorgen kan opleveren. Kopzorgen die wij u graag willen ontnemen. Wij geloven dat dit begint bij heldere en duidelijke communicatie en het geven van goede, pasklare adviezen. Zo adviseren wij bij de stappen die eerst genomen moeten worden en helpen wij u bij het in beeld brengen en op een rij zetten van uw persoonlijke wensen. Volledig en overzichtelijk, zoals ook onze offertes. Dat dit niet een kwestie is van een middagje doorrekenen op basis van een plattegrond, lichten wij u graag toe. Renovatie- en restauratieprojecten bevatten immers ongekend veel onderdelen. En wanneer u wenst dat het echt goed moet gebeuren, geldt dat ook voor het startpunt. Ons credo daarbij is dat wij liever hebben dat u als klant vooraf schrikt, dan achteraf.

Ook tijdens de bouwtrajecten werken wij op een transparante manier. Zo is er voor u altijd een up-to-date overzicht van de uitgaven en stand van zaken beschikbaar. Hierdoor kan tijdens het bouwproces desgewenst altijd worden bijgestuurd. Wanneer u ons het liefst een sleutel in handen drukt aan het begin van het traject en pas bij oplevering weer verschijnt, bent u bij ons als vanzelfsprekend ook aan het goede adres. Vertrouwen is bij ons immers key.

Kunnen wij iets voor u doen?

Dimitri Bouw beseft dat een grote renovatie of restauratie u veel kopzorgen kan opleveren. Kopzorgen die wij u graag willen ontnemen. Wij geloven dat dit begint bij heldere en duidelijke communicatie en het geven van goede, pasklare adviezen.

Bel ons