Renoveren & restaureren

Renoveren & restaureren

Renoveren & restaureren

Dimitri Bouw hanteert de filosofie dat bouwen niet begint met het simpelweg metselen van muren. Volgens ons begint bouwen met een droom. Zeker wanneer u een pand betrekt dat geschiedenis ademt, is het belangrijk dit met respect voor de originaliteit ervan te vernieuwen. Wij zijn specialist in het renoveren en restaureren van gebouwen met historische waarde en werken vanuit de visie dat ieder pand uniek is. Wij vinden het belangrijk dat dit unieke karakter behouden blijft en waar mogelijk wordt versterkt. Onze ervaring is dat wij dit voor u kunnen realiseren, zonder daarvoor concessies te hoeven doen in comfort. U wilt immers het beste van twee werelden; authenticiteit en optimaal comfort volgens de laatste mogelijkheden en trends.

Wanneer een pand veel unieke details herbergt, kunnen wij de vakmanschap van onder meer restauratiearchitecten inzetten. Zo weet u zeker dat de originaliteit behouden blijft en alle verborgen schatten binnenshuis in ere worden hersteld. Daarentegen wordt ook de buitenkant zeker niet vergeten, zodat uw woning na het voltooien van de renovatie of restauratie weer een historische blikvanger wordt. Wij zetten hierbij altijd in op mooie, duurzame en specifiek op het gebouw toegesneden oplossingen.

Kunnen wij iets voor u doen?

Dimitri Bouw beseft dat een grote renovatie of restauratie u veel kopzorgen kan opleveren. Kopzorgen die wij u graag willen ontnemen. Wij geloven dat dit begint bij heldere en duidelijke communicatie en het geven van goede, pasklare adviezen.

Contact